Як підібрати собаку по знаку зодіаку власника

Надзвичайно важливо, щоб тварина відповідала вам за персональними якостями.

Собака і ви будете ділити зв’язок все життя. І в підборі ідеального варіанту може допомогти знак Зодіаку. Отже, ось що потрібно мати на увазі, коли ви вибираєте собаку, пише kenguru.plus

# 1 Овен (21 березня – 19 квітня): Німецька вівчарка

Овни – сміливі люди, на яких можна повністю покладатися. Вони товариські, веселі, але відрізняються мужністю, що означає, що вони можуть впоратися з вкрай упередженою думкою. З іншого боку, однак, Овни – спокійні люди, і ви можете розраховувати на їхню вірність в житті. Тому німецька вівчарка – це ідеально створена для них собака, оскільки вона повністю відповідає їх індивідуальності.

# 2 Телець (20 квітня – 20 травня): Коргі

Відомо, що Тельці вперті, але також надзвичайно розумні і віддані. Вони можуть відчайдушно захопитися чимось, а їхній інтелект – це дійсно відмінна риса. Вони чудові люди, коли справа доходить до тих, кого вони люблять, але вони можуть відрізнятися повною відстороненістю і практичністю до тих, хто їх не хвилює. Отже, Коргі – це собака, яка найкраще підходить їх особистості.

# 3 Близнюки (21 травня – 20 червня): Джек-рассел-тер’єр

Близнюки – люди з роздвоєною індивідуальністю. Вони універсальні. Вони вміють швидко адаптуватися до нових ситуацій і можуть бути пильними і проникливими, коли це необхідно. Така універсальність вимагає настільки ж розумної собаки, якою і є Джек-рассел-тер’єр.

# 4 Рак (21 червня – 22 липня): Мопс

Відомо, що люди, що народилися під знаком Рака, є смішними, активними, яскравими і соціальними за своєю природою. Вони добре ладнають з людьми, і просто люблять розслаблятися. Люди з цим знаком Зодіаку знають, як не морочитися, а, отже, можуть бути ідеальним господарем для мопса – собаки, відомої своєю розслабленою поведінкою.

# 5 Лев (23 липня – 22 серпня): Лабрадор-ретрівер

Леви – прекрасні компаньйони. Це кращі друзі, про яких тільки можна мріяти, їхня відданість і самовідданість до партнерів гідні похвали. Їх віддана особистість захоплює, а постановка чужих потреб вище своїх рідко у кого зустрічається. Отже, лабрадор-ретрівер буде ідеальною собакою для Лева.

# 6 Діва (23 серпня – 22 вересня): Бордер-коллі

Відомо, що Діви надзвичайно розбірливі і обережні в тому, кого вони впускають в своє життя. Вони швидше перфекціоністи, тому ретельно зважують свій вибір, перш ніж діяти. Їх потреба в досконало змусить їх вибрати собаку, яка надзвичайно розумна, пильна і прониклива. Саме такою і є бордер-коллі.

# 7 Ваги (23 вересня – 22 жовтня): Пітбуль

Ваги – неупереджені люди. Вони ділять все на хороше і погане. Повна відданість друзям і різке суперництво з ворогами – це їхня природа. Пітбулі, які ведуть себе так само, будуть ідеальними компаньйонами для Терезів.

# 8 Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада): Схіпперке

Скорпіони – це люди, яким подобається жити на широку ногу. Вони сміливі, відверті, але при необхідності можуть заступитися. Вони не дипломати, вони говорять те, що думають. Схіпперке і Скорпіони – шлюб, укладений на небесах.

# 9 Стрілець (22 листопада – 21 грудня): Бігль

Відомо, що Стрільці – люди з гострим розумом. Вони завжди насторожені, розумні і вміють вирішувати будь-які головоломки і проблеми. Їм подобається працювати головою і стикатися зі складними ситуаціями, тому бігль – ідеальний варіант для Стрільця.

# 10 Козеріг (22 грудня – 19 січня): Золотистий ретрівер

Козероги – холоднокровні, м’які люди, які не сприймають життя занадто серйозно. Вони не турбуються через дрібниці, їм подобається бути в ладу з собою. Вони добре спілкуються з іншими людьми, соціалізуватися для них природно. У Золотистих ретріверів поєднуються ті ж самі якості, тому вони ідеально підійдуть для Козерога.

# 11 Водолій (20 січня – 18 лютого): Малі бельгійські собаки

Водолії – справжні емпатії. Вони відмінно розбираються в емоціях інших людей і вміють висловлювати свої. Вони чутливі люди, які дійсно можуть сприймати вашу біль. Малі бельгійські собаки також відомі своєю чутливістю. Вони можуть легко підлаштовуватися під оточення, що робить їх ідеальним варіантом для Водоліїв.

# 12 Риби (з 19 лютого по 20 березня): Чихуахуа

Риби мають подвійну особистість, що означає, що вони можуть поєднувати в собі протилежні одна одній якості. Вони можуть бути надзвичайно агресивними і одночасно спокійними. Вони можуть бути злими і в той же час стриманими. Чихуахуа поєднує такі ж якості, оскільки, відомі своїм складним характером при невеликих розмірах. Тому Рибам вони відмінно підійдуть.

zakarpatpost.net