Трагедія на Закарпатті: чоловік пiд час сварки вбив спiвмешканку та пiдiрвав будинок

У селi Рокосово Хустського району чоловiк пiд час сiмейної сварки вбив свою  спiвмешканку та пiдiрвав газом будинок. Сам утiк i переховувався. Причетного до злочину полiцейськi розшукали. За даним фактом розпочато кримiнальне провадження 

Про це повідомля вiддiл комунiкацiї полiцiї Закарпатської областi

Учора, 14 березня,  на лiнiю «102» надiйшло повiдомлення вiд  працiвникiв ДСНС про те, що  пiд  час гасiння пожежi у приватному будинку в селi Рокосово Хустського району вони виявили тiло жiнки.

На мiсце подiї виїхали полiцейськi, експерти-кримiналiсти. Як з’ясували правоохоронцi, в нiч на 14 березня мiж 27-лiтньою потерпiлою та її 25-рiчним спiвмешканцем, ранiше судимим,  виник конфлiкт. Пiд час сварки чоловiк нанiс жiнцi численнi удари ногами i руками по головi та тiлу.  Пiсля чого, намагаючись приховати слiди злочину, вирiшив пiдiрвати будинок та покiнчити життя самогубством.  Вiн увiмкнув газовий прилад, через деякий час стався вибух.

Ударною  хвилею чоловiка викинуло з будинку. Оговтавшись, вiн утiк з мiсця подiї i переховувався у будинку односельця.

Невдовзi його розшукала полiцiя. На даний час вiн перебуває в реанiмацiї з численними травмами та  опiками.За ознаками ч.1 ст.115 Кримiнального кодексу України (Умисне вбивство) розпочато розслiдування. Правоохоронцi встановлюють  усi причини та обставини злочину. Слiдство  у справi триває.

zakarpatpost.net