Повернувся до дружини з заробітків і застав у ліжку знайомого. Взяв сокиру і вбив його

На ґрунті ревнощів чоловік забив до смерті гостя

Подія трапилася у Міжгір’ї. Поліцію про те, що до районної лікарні доставлено непритомного чоловіка, повідомили медики. Під час надання йому допомоги нещасний помер.

На тілі 44-річного місцевого мешканця були численні тілесні ушкодження, що свідчило про насильницьку смерть. Невдовзі правоохоронці встановили обставини загибелі чоловіка і затримали винуватця, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Ним виявився також житель Міжгір’я. 56-річний чоловік щойно повернувся із заробітків і застав удома п’яну співмешканку та сусіда, які спали в різних кімнатах. Приревнувавши жінку до гостя, господар почав його лупцювати. Спочатку бив руками, а далі – дерев’яним руків’ям  сокири.

Ось що  він розповів про ті страшні події слідчим:

«Була 16 година. Я прийшов додому трохи напідпитку. У приймальній кімнаті застав знайомого і затіяв із ним суперечку. Під час сварки, стоячи перед ним, наніс долонею руки два удари по обличчю –  в область правого ока та губи. Від цього він впав на підлогу. Гість був п’яним. Я – сердитим. Тож вибіг із будинку на подвір’я, взяв сокиру з дерев’яним руків’ям та знову повернувся в кімнату. Він лежав обличчям до підлоги. Тримаючи сокиру в руках, її руків’ям та обухом я почав його бити в різні частини тіла. Лупасив до того часу, поки він не перестав дихати».

У висновку судово-медичної експертизи зазначено, що смерть наступила через шок, масивну внутрішнє кровотечу, множинні переломи ребер та розрив правої легені.

Свою провину закарпатський ревнивець визнав, у вчиненому щиро розкаявся. Але це не допомогло йому уникнути відповідальності – суд засудив його до семи років позбавлення волі.

Оксана ПРИЙМАК, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net