Фотозагроза! Під час візиту Порошенка в Ужгород Москаль накинувся на чоловіка. ВІДЕО

Справа зовсім не в Президентові. Він просто приїхав на Закарпаття. Агітаційне турне, робоча поїздка, оглядини області? Називайте, як хочете. Гарант зобов’язаний відвідувати регіони, така в нього робота.

У нас він буває і так вкрай рідко.

Інша справа – реакція місцевих царьків на його персону.

Про скандал на Красному Полі у Хусті, коли Петро Ковчар подякував Порошенку за бідність і як на нього накинулась так звана “Маша Нодь” zakarpatpost.net уже писав.

Інший скандал виник в Ужгороді.

На відео видно, як Президент іде крізь натовп людей у оточенні охорони. Його супроводжує Москаль. Якийсь чоловік намагається вручити Порошенку папірець. Та Москаль зі злістю (добре видно вираз його обличчя, лють), вихоплює його й викидає. Потім щось емоційно каже чоловікові.

Відео опублікував Jaroslav Saykevich.
Ось що він написав:

“Фото загроза

Охорона Петро Порошенко не змогла захистити гаранта від поглядів на фотографію, тільки надшвидким рухом Hennadii Moskal вдалося знешкодити фото загрозу для очей #Президента“.

Відео емоційно коментують корпистувачі.

“Все Москаль отримає орден “За мужність” – пише один.

“Всі придурки хають Москаля та Петра, але ніхто не хаїть явного ушльопка, підераста, сепара ватного й росмовного шарія! Чому це так? Мабуть для більшості бидла , рабів та скотів, хахлів й малоросів сраних такий кацапський виродок смердючий, як шарій – це гарний хлопець, борцун за щастя народне! Це вже не відстій та жесть, а повний пиздець з цим народцем!” – наголошує інший.

“Москаль красава, ще є-нути міг ,,довбойоба,,” – робить висновки ще один коментор.

А наспупний підсумовує: “Да здають нерви в Москаля, шалять, аж тіпає”

Загалом закарпатці дуже жваво відреагували на побачене.

zakarpatpost.net

Фото загрозаОхорона Петро Порошенко не змогла захистити гаранта від поглядів на фотографію, тільки надшвидким рухом Hennadii Moskal вдалося знешкодити фото загрозу для очей #Президента.Випадково не Анатолий Шарий ШарийNET на фото?#Ужгород 15.03.2019Доста #ДостаУкраїнаhttps://www.youtube.com/watch?v=51ySGeqIFbA

Publiée par Jaroslav Saykevich sur Vendredi 15 mars 2019