У Виноградові в школі восьмикласниці так побили дев’ятикласницю, що вона опинилася в лікарні

Черговий випадок булінгу на Закарпатті. Як зазначено в коментарі до допису, який опублікував на своїй сторінці Народний котроль Закарпаття, мова йде про шосту школу.

Поки що оприлюднено не всі факти, триває розслідування.

Як зазначено у публікації, конфлікт трапився між дівчатами. Дві восьмикласниці побили ученицю 9 класу, при чому травми дівчині завдали такі, що вона знаходиться в лікарні на лікуванні.

Публікуємо текст без змін:

“До редакції газети “Народний контроль Закарпаття” надійшла інформація про те, що в одній із шкіл м.Виноградів стався випадок булінгу, тобто під час навчального процесу в школі двоє дівчат,які є учнями 8-го класу побили старшу за віком дівчинку,яка ходить в 9 -й клас цієї школи.

Ми відвідали потерпілу школярку ,яка знаходиться на лікуванні в травматологічному відділенні Виноградівської районної лікарні та дізналися про самий випадок і що цьому передувало.
Як нам повідомила потерпіла,конфлікт між дівчатами триває вже певний період часу і про цей конфлікт із слів потерпілої знали педагоги.

Нещодавно,як стверджує дівчинка вже доходило до бійки в приміщенні школи,це було на перерві, школярки почали вияснювати відносини на повишених тонах розмови,на що збіглися інші діти та один із педагогів цієї школи,який втрутився в цю ситуацію.

Зі слів потерпілої її кривдниця в адрес вчительки на її зауваження почала висловилася нецензурними словами і знехтувала її вимоги припинити неналежну поведінку.

Однак,конфлікт мав продоження,і вже через кілька днів,школярки викликали одна одну на силову розбірку,яка закінчилась бійкою.

Результатом бійки є нанесення тілесних ушкоджень і госпиталізація потерпілої в лікарню.

Ми поспілкувалися із класним керівником однієї із учасниць бійки та керівником навчального закладу ,які охарактеризували школярок.

Як нам повідомла керівник цього освітнього закладу ,що по даному випадку дирекцією школи повідомлено поліцію,службу в справах дітей.

В ході проведення журналістського розслідування ми повідомили керівництво місцевої райдержадміністрації для відповідного реагування,а також отримали достатньо інформації про стан навчально-виховного процесу в цій школі .

Виникає багато питань до всіх учасників навчально-виховного процесу,а саме як до батьків, так і до педагогів і безпосередньо і до учнів.

В найближчий час ми детально опишемо про цю подію.
Слідкуйте за нашими публікаціями”, – йдеться у дописі.

zakarpatpost.net

One thought on “У Виноградові в школі восьмикласниці так побили дев’ятикласницю, що вона опинилася в лікарні

  • 20.03.2019 at 12:41
    Permalink

    Пока за эти разборки малолетних дур будут только ругать- ничего не изменится. Родителям дебилок штрафы тысяч по 50. Самих дур в спецшколы на год. Причем без всяких отмазок- типа здоровье слабое и т.д.. И думаю количество таких случаев уменьшится до 0.

Comments are closed.