Ужгородців запрошують проголосувати, чи потрібен розарій вздовж набережної Незалежності

Уздовж набережної Незалежності в обласному центрі раніше знаходилися посадки трояндових кущів. За наявною інформацією, розарій був знищений під час ліквідації одного з паводків. Наразі обговорюється питання про доцільність висадження кущів троянди вздовж набережної.

Отже, на публічні консультації внесено питання: «Чи варто висадити на набережній Незалежності кущі троянд?». Ужгородцям залишається дати відповідь – “Так” або “Ні”.

Ужгородська міська рада запрошує зробити вибір на офіційному сайті у рубриці «Публічні консультації» (http://rada-uzhgorod.gov.ua/publichni-konsultatsiyi/), або ж на сайті vdmk.org/4213 або SMS “4213 (пробіл) номер відповіді” на номер 093-177-0035.

Зробити вибір можна до 29.03.2019 року! Обирай, твоя думка важлива!

Що таке публічні консультації? Це процес комунікації між органами місцевого самоврядування та громадянами (зацікавленими сторонами), за допомогою якого обидві сторони стають поінформованими про різні перспективи та пропозиції. Це інструмент, який надає можливість громадянам впливати на зміст рішень, що їх ухвалюють органи місцевого самоврядування.         Довідка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності ГО «ВГО «Інститут «Республіка». Проект «Задай курс владі» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) та Ужгородської міської ради.

zakarpatpost.net