Гороскоп на тиждень. 25 – 31 березня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

З 25 по 31 березня – спадаючий місяць. В цей час не рекомендується починати нове. Погано піде професійне навчання, а отримані знання можуть не знадобитися. Може бути плутанина з документами, помилки, помилки. Майже весь тиждень небажано робити великі покупки, особливо варто утриматися від придбання комп’ютерів, офісної техніки, телефонів, телевізорів, засобів пересування. Техніка може швидко вийти з ладу або виявитися з дефектами, які не вдасться помітити вчасно. В даний період люди більш неуважні й часто не звертають увагу на важливі деталі.

ОВЕН

Зробіть все можливе, щоб розпалити колишню пристрасть. Це пожвавить існуючі стосунки. Зараз час для прояву мудрості і терпіння. Якщо ви вже давно перебуваєте в пошуках любові, призупиніть їх. Доля знайде вас сама незабаром. Усе відбудеться швидко і зовсім не так, як ви уявляли. Вихідні, якщо випаде така нагода, проведіть із друзями на природі. Чудово підійде велопробіжка, або спортивне ходіння. Це і корисно, і приємно.

ТЕЛЕЦЬ

У ДРАЦС зараз точно поспішати не варто. Вам потрібен час, щоб перевірити відносини. Деякі представники знаку будуть страждати в любовному трикутнику. Чим раніше ви визначитеся, тим краще! Від будь-яких сварок зараз постарайтеся утриматися. Не витрачайте гроші на непотрібні подарунки для інших. Прибережіть їх на власний чорний день. Зараз на роботі не буде особливих фінансових бонусів, сподівайтеся лише на зарплату.

 БЛИЗНЮКИ

Закінчивши старі стосунки, не поспішайте починати нові. Вам потрібен відпочинок. Близнюкам, які давно щасливі в любові, рекомендується якомога більше часу зараз приділяти другій половині. Так ви не пропустите зміни в коханій людині. Додаткові флірти зараз не бажані. Насолоджуйтеся тим, що є. Якщо буде нагода. Подорожуйте, займайтеся саморозвитком, поїдьте на цікавий тренінг, або почитайте книжку про інші галактики. Ви з радістю будете переповідати її друзям.

РАК

Навіть не намагайтеся подумати про роман на стороні. Все таємне обов’язково стане явним! Краще спробуйте врятувати існуючі стосунки: це можливо. Якщо чимось незадоволені, говоріть партнеру про це прямо. Прочитати ваші думки він, на жаль, не зможе. Якщо конфлікту не уникнути, не пасуйте, відкрийте всі карти, зізнайтеся, що вас найбільше хвилює. Грошей не бракуватиме, але найкраще вкласти їх наразі у власне жило чи його облаштування.

ЛЕВ

З’ясування стосунків в даний період буде не уникнути. Постарайтеся пройти через це з мінімальними втратами. Деяким Левам зараз краще відпочити від партнера: запропонуйте йому цей варіант. Вихідні, проведіть з коханими.  Підтримку у важку хвилину найкраще шукати серед друзів. На вас також чекають додаткові грошові надходження. На них ви зовсім не чекали, тому такий бонус буде дуже для вас приємним.

ДІВА

Головне правило для вас зараз: якщо вже зробили вибір, не сумнівайтеся! Вірте в партнера, а не шукайте в ньому недоліки. У другій половині тижня вас можуть очікувати розчарування. Не зациклюйтеся на них. Може, ваша доля чекає вас в іншому місці. Гроші до вас посиплються дощем. Не шкодуйте від себе нічого. Відправляйтеся на покупки і сміливо витрачайте кошти. У вас їх буде ще багато. А зараз купіть собі новий одяг чи техніку для дому.

ТЕРЕЗИ

Придивіться до своїх старих знайомих. Може, серед них є ваша майбутня доля? Одиноким Терезам рекомендується частіше бувати в компаніях і громадських місцях. А заміжнім – бути терплячими в шлюбі. Пам’ятайте: від вашої мудрості багато що залежить. Зараз ви можете підписати дуже вигідний контракт, який приноситиме багато дивідендів у майбутньому. Якщо хтось відговорюватиме. Проситиме цього не робити – не слухайте.

СКОРПІОН

Щоб зустріти судженого, вам доведеться переглянути власні погляди. Будьте обережні у виборі партнера, погоджуватися на першого зустрічного точно не варто: великий шанс помилитися. У другій половині тижня вас очікує доленосна зустріч, будьте готові до неї. Вона буде результативною і дозволить вам заробити. На вихідні найкраще побути вдома, почитати улюблену книгу чи подивитися комедію.

СТРІЛЕЦЬ

Чому б вам не відправитися в романтичну подорож з другою половиною? Будуйте плани! У парі постарайтеся передати кермо влади в руки чоловіка. Як бонус від нового розподілу ролей забезпечені квіти, подарунки і обожнювання. Особливих фінансових надходжень не очікується. Але вам вистачатиме грошей, зароблених у минулому. Тому, якщо є бажання, витрачайте, але з розумом.

КОЗЕРІГ

Не вірили в любов з першого погляду? Але саме вона може трапитися з вами зараз. Яскраві емоції і буйна пристрасть забезпечені! Козерогам, які вже перебувають у шлюбі, зірки радять якомога більше часу проводити з сім’єю. Це допоможе зміцнити союз. Ви зараз думаєте про гроші. Зачекайте, не все одразу. На ваші потреби, необхідна сума у вас завжди є.

ВОДОЛІЙ

Якщо ви хочете зберегти наявні стосунки, доведеться проявити терпимість до недоліків коханого. Для початку нового роману навчіться впускати в своє життя людей. Будьте відкриті, щоб вас помітили, і не лякайтеся почуттів, що можуть нахлинути. Бережіть сили і внутрішній потенціал, не перевтомлюйтеся. Якщо ви захоплені, можете працювати без сну, але зараз так робити не варто. Пам’ятайте, що здоров’я – головне.

РИБИ

Часу і сил на любовні інтриги вам буде не вистачати. Як підсумок – невдоволення другої половини. Самотні Риби навряд чи можуть розраховувати на доленосні зустрічі, але придивлятися до оточуючих варто! В даний період небажано укладати шлюб. На роботі у вас все буде добре. Ваші старання нарешті гідно оцінять і нагородять. Також прийміть із вдячністю додаткові фінансові надходження. Гроші вам зараз дуже знадобляться.

zakarpatpost.net