АНОНС. Закарпатка підкинула двох своїх дітей сестрі і більше ніколи про них не згадувала

Дві сестри –  дві зовсім різні долі.  Ганна і Василина народилися із різницею у 6 років. Але старша Ганна завжди Василиною опікувалася – ніби це була її дитина. Так у них чомусь повелося вже змалку. Вона прибирала за сестричкою, годувала її,  а потім прала її одяг, робила їй цікаві зачіски, захищала. Дивно навіть не це. А те, що своїм життям Ганна переймалася набагато менше, ніж життям Василини, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

Обкладинка свіжого номера газети «ПОРАДИ»

Проте заміж Ганна вийшла дуже рано. Тиждень минув з того часу, як їй виповнилося 18. І от вони вже зіграли весілля із своїм Василем. Скоро пішли й діти. У 22 роки Ганна мала вже двох синів.

А от Василина заміж виходити не збиралася. Принаймні у 22 роки ще вважала це досить далекою перспективою. Проте залицяльників у неї ніколи не бракувало. Адже вона завжди вміла як слід подбати про себе. Завжди була дуже доглянутою, добре виглядала. А щоб роздобути собі якусь дорогу косметику чи брендовий одяг, не гребувала навіть взяти в мами з пенсії. Або ж деколи випросити гроші і в сестри, в якої на той час уже була велика сім’я  – тож там потрібно було грошей і грошей.

Але коханці у житті Василини не переводилися. Тож природно, що якось вона завагітніла. Коханець чомусь одразу ж розчинився у просторі. Дістатись до нього було неможливо. Він просто зник. І це не можна було пояснити інакше, ніж втечею від батьківських обов’язків. Проте Василина не довго за ним горювала. Скоро на обрії виникли інші кандидати на її серце.

Тож Василина не придумала нічого кращого, ніж скинути свою дитину Ганні. А сама поїхала  світ за очі. І три роки ніхто про неї нічого не чув. Аж ось через три роки вона приїжджає знову – і цього разу теж вагітна. І знову Ганна все на світі їй прощає. А коли сестра народжує, то Ганна клопочеться про неї – як про рідну дитину.

Але цього разу знову ж таки Василині вдалося провернути вже знайомий трюк. Знову залишила вона свою дитину на сестру. Цього разу вона вже зникла на два десятки років. Жодного разу навіть листівки додому не написала. Навіть привіт кимось не передала.

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «ПОРАДИ».

Купуйте свіжий номер газети «ПОРАДИ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 22 березня.

zakarpatpost.net