Закарпаття: З Ужгорода — на всю Україну разом із газетою «Закарпатські оголошення»

Газета «Закарпатські оголошення» приймає оголошення у 40 газет України.
Це доступна і зручна послуга для закарпатців. Варто лише завітати в офіс газети «Закарпатські оголошення», обрати міста у які бажаєте розмістити оголошення (також можна одночасно у всі міста) і протягом 4-5 днів ваше оголошення вийде в обраних вами газетах. Вартість оголошення — від 5 гривень.

Довідка zakarpatpost.net

Газета «Закарпатські оголошення» — це найдосвідченіший колектив, адже газета почала виходити найпершою серед видань цього напрямку, а саме – з 2000 року. Мережа розповсюдження газети «Закарпатські оголошення» – найбільша серед існуючих в області, що дає можливість рекламодавцям звернутися до найширшого кола читачів – потенційних споживачів товарів та послуг. Газета виходить щосуботи, наклад – 17000 примірників, обсяг – до 48 сторінок, повноколірний офсетний друк.

«Закарпатські оголошення» є безперечним лідером на ринку рекламно-інформаційних видань Закарпаття. Показовим є той факт, що понад 75% рекламодавців є постійними клієнтами газети. Доступна ціна на видання – 3 грн. сприяє масовості читачів, що відповідно відображається на збільшенні попиту на продукцію та послуги, що пропонуються рекламодавцями. Наклад газети, гнучка система знижок та бездоганна репутація видання – запорука успіху та розширення вашого бізнесу!

Адреса газети «Закарпатські оголошення»:

 
м. Ужгород, пл. Корятовича, 2, 2 поверх
телефони: (0312) 61-99-98, 61-99-99