Особистий лікар Майкла Джексона готовий з’явитися з повинною

Адвокат особистого лікаря Майкла Джексона Конрада Мюррея, підозрюваного в причетності до смерті поп-короля Ед Чернофф, обговорює можливість укладання угоди з правосуддям з прокуратурою Лос-Анжелеса.

Угода передбачає явку доктора Мюррея з повинною.

“На даний момент ми обговорюємо з офісом окружного прокурора можливість явки з повинною доктора Мюррея”, – зазначив Чернофф.

“Деталі угоди ще не обговорені, коли угоду буде укладено, ми повідомимо про це детальніше”, – додав адвокат Мюррея.

Як повідомлялося, американська прокуратура може висунути особистому лікарю Джексона Конраду Мюррею звинувачення у вбивстві співака вже в п’ятницю, 5 лютого. Процедура висунення формального звинувачення повинна пройти в будівлі суду Лос-Анджелеса поблизу міського міжнародного аеропорту.

Прокуратура, швидше за все, порушить проти медика кримінальну справу, а не надасть так званому великому журі вирішувати питання про обвинувачення або припинення провадження по його справі.

Раніше повідомлялося, що медика Конрада Мюррея, можливо, переслідуватимуть за злочинну недбалість. Слідчі прийшли до висновку, що його метод лікування дуже сильно розходився із загальноприйнятою лікарською практикою.

tsn.ua