Зроби свій вибір. Підтримай Україну

Зараз іде активна «обробка» українців, мовляв: не варто взагалі йти на вибори, а якщо вже вирішили піти – то голосуйте проти всіх, аби ця влада знала,скільки людей її не сприймають. Мені дивно чути подібні заяви. Адже, маючи раз на пять років можливість вибору Президента країни, нас хочуть позбавити цього права.

Позбавити тільки через те, що вибулі кандидати надто обурились своїм програшем – на кшталт, так не діставайся ти нікому! Я обов’язково 7 лютого прийду на виборчу дільницю і проголосую. Я зроблю це попри вмовляння тих, хто програв в першому турі. Тому що я точно знаю: якщо я не підтримаю свого кандидата – буде обрано іншого. І жити ще п’ять років з думкою, що винуватити нема кого, адже це моя байдужість привела цю людину до влади – я не хочу.

Так об’єктивно склалася ситуація, що для того, щоб переміг не мій кандидат – достатньо просто нічого не робити. Абсолютно нічого. Треба лише плисти за течією і перемога не мого кандидата – забезпечена. Нас переконують, що слід не йти на вибори – але в такому випадку переможе не мій кандидат. Нас переконують проголосувати проти обох – але і в такому випадку переможе не мій кандидат.

Нас переконують, що вибору немає, а тому і не варто робити цей вибір – і тим самим забезпечують перемогу не моєму кандидату. Перемога мого кандидата відбудеться лише за умови небайдужості українців. Лише за умови, що всі, хто сьогодні вагається і схиляється до рішення не йти на вибори – 7 лютого прийдуть на виборчі дільниці і проголосують. 

Я звертаюся до всіх закарпатців із проханням – зробіть вибір. Не допустіть ситуації, коли через вашу байдужість, вибір за вас зроблять інші. Невже нам може бути настільки байдуже, що ми погодимося, щоб нашою країною керував колишній в’язень? Невже ми на стільки звикли до того, що нас обкрадають, що дозволимо людині, яка незаконно привласнила 140 га заповідної землі та державну резиденцію, посісти найвищу державну посаду? Невже інтелігенція моєї країни вважатиме за честь бачити президентом неосвічену людину, яка плутає географічні назви, прізвища відомих людей, а у слові «професор» припускається двох помилок?

Я прошу всіх не бути байдужими. Тому що саме байдужість може зробити Президентом людину, якій, насправді, байдужа подальша доля моєї країни.

Юрій Фекете, викладач КСУ

zakarpatpost.net