Закарпаття: «Красне поле» кличе піснярів

14-15 березня 2010 року у рамках святкування 71-річниці Карпатської України у м.Хуст відбудеться другий відкритий фестиваль-конкурс стрілецької пісні «Красне поле».

Засновниками і організаторами фестивалю є Міністерство культури і туризму, Закарпатська обласна державна адміністрація, управління культури облдержадміністрації, обласний організаційно-методичний центр культури, управління культури і туризму Хустської райдержадміністрації, управління культури, молоді і спорту Хустської міськради, повідомили zakarpatpost.net в Управлінні інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації.

Метою фестивалю є пропаганда національно-патріотичних творів, які оспівують славетні подвиги українського народу, виховання у підростаючого покоління любові до рідного краю, його минулого, виявлення молодих і талановитих виконавців.

До участі у фестивалі запрошуються солісти-вокалісти, виконавці авторської пісні, дуети, тріо, квартети, ансамблі, а також вокально-інструментальні гурти з усіх регіонів України. Вік виконавців не обмежений. Заявки на участь у фестивалі-конкурсі приймаються до 8 березня 2010 року.

Додаткова інформація за адресою: 88000, м. Ужгород, вул. А.Волошина  18, обласний організаційно-методичний центр культури, конт.тел.-факс 3-60-35, 3-40-35, 0983012205.

zakarpatpost.net