Закарпаття: Прикордонна вівчарка розкрила злочин

У місцевих мешканців одного з селищ Хустського району Закарпатської області відбулося пограбування з власного помешкання кролів. Оцінивши ситуацію господар помешкання одразу звернувся до прикордонників за допомогою.

Начальник відділу прикордонної служби „Велятино” майор Олексій Федоров ,доповівши полковнику Ігорю Левадному , начальнику Мукачівського прикордонного загону , про вищевказану обстановку отримав наказ щодо негайного пошуку злочинця.

 Не зважаючи на давність сліду, який складав понад 10 годин, з прибуттям на місце події  прикордонна вівчарка за кличкою “Валет” не розгубилася і одразу взяла запаховий слід та привела прикордонників до місця злочину ( сусідня вулиця), де було сховано викрадених кролів. Замовник злочину ,намагався сховати викрадене у свого сусіда. Місцеві мешканці селища, де сталася ця подія висловлюють щиру вдячність всім прикордонникам Мукачівського загону за те ,що незважаючи на всілякі негаразди, вони дійсно можуть спати спокійно знаючи ,що в будь-який час прикордонники Мукачівського загону  їх захистять, повідомив zakarpatpost.net прес-секретар начальника мукачівського прикордонного загону Майор Едуард Стеблюк .

zakarpatpost.net