Site icon zakarpatpost.net

Тілоохоронці Джексона розповіли про його особисте життя

Охоронці короля поп-музики Майкла Джексона розповіли про особисте життя співака, зокрема, про його таємні побаченнях з дівчатами.

Охоронці Майк Гарсія, Білл Вайтфілд і Джейвон Берд, що працювали у Джексона з 2007 року, в ексклюзивному інтерв’ю популярному шоу “Доброго ранку, Америка!” розповіли, що Джексон не міг бути педофілом, в чому його звинувачували в 2003 році.

“Ми були поруч з ним досить довго, щоб з упевненістю стверджувати, що Джексон був справжнім чоловіком”, – сказав Білл Вайтфілд.

Як запевняють охоронці зірки, Джексон любив проводити вільний час, відвідуючи стріпклуби і замовляючи фаст-фуд для себе і своєї сім’ї.

За їхніми словами, в останні роки життя Майкл Джексон страждав від самотності, але час від часу зустрічався з дівчатами.

Так, він зустрічався, щонайменше, з двома своїми постійними подругами. Охоронці зізналися, що під час побачень співака вони відчували себе як “дорослі, які стежать за поведінкою двох підлітків”.

“У лімузинах були спеціальні фіранки, які закривали задні сидіння, тому ми не могли бачити тих, хто сидить там. Однак було чути, що там базікають і цілуються”, – розповів Білл Вайтфілд.

Охоронці також розповіли про те, що життя Джексона в останні роки проходило в постійному стресі, нападах болю і страху. Близькими друзями співака були люди, які працювали на нього – охоронці, учитель і няня його дітей. Вони були єдиними гостями на святкуванні дня народження одного з дітей Майкла Джексона. Інших дітей на святі просто не було.

Охоронцям співак довіряв своє життя, життя своїх дітей і свої таємниці.

“Ми були з людиною Майклом Джексоном, а не зі співаком”, – сказав один з охоронців Майк Гарсіа.

Джексон кілька років був одружений на дочці Елвіса Преслі – Лайзі-Марії. У 1996 році одружився вдруге із 37-річною сестрою Деббі Роу. За чотири роки подружжя у їхній сім’ї народилося двоє дітей – Майкл Джозеф Джексон, або Прінс, і Періс Майкл Кетрін Джексон. Що стосується третьої дитини Джексона, Прінса Майкла II, то він був народжений сурогатною матір’ю, з якою, як повідомляється, співак ніколи не зустрічався.

tsn.ua

Exit mobile version