Найменша людина світу раптово померла у віці 21 року

Найменша людина на Землі за версією Книги рекордів Гіннеса – китаєць Хе Пінпін, чий зріст становив усього 74,5 см, – помер в Римі у віці 21 року.

Хе Пінпін приїхав до Італії для участі в програмі “Шоу рекордів”. Організатори встигли відзняти два епізоди, коли Пінпін поскаржився на погане самопочуття. Зі скаргами на біль в грудях його госпіталізували два тижні тому.

“В лікарні він здавав усі можливі тести та аналізи; оскільки він дуже незвичайна людина, йому довелося пройти всі. Через три дні його перевели в палату інтенсивної терапії “, – розповів представник телестудії Europroduzione.

Він також повідомив, що Пінпін помер вдень в суботу і, на прохання рідних, його тіло буде перевезено в Китай для поховання.

Хе Пінпін народився в 1988 році в Китаї з так званою “вродженою карликовістю”. Офіційно звання найменшої людини він отримав у 2008 році.

Нещодавно стало відомо, що на титул найменшої людини світу з’явився інший претендент – 18-річний мешканець Непалу Кхагедра Тхапа Магар, зріст якого становить 56 см. Він також поїхав до Італії, щоб взяти участь у програмі та подати заявку на рекорд до товариства Гіннеса.

tsn.ua