Від хворої Наталії Крачковської відвернулись усі родичі

Єдиний син відвернувся від актриси Наталії Крачковської, яка перенесла інсульт. За заслуженою артисткою Росії нікому доглядати.

Хвора Наталія Крачковська, яка нещодавно перенесла інсульт, залишилася без догляду: родичі 71-річної актриси відвернулися від неї. Про здоров’я Наталії Леонідівни піклуються виключно лікарі.

Після перенесеного інсульту заслужена артистка Росії практично не відпочивала: актриса відразу ж повернулася на роботу в театр, а незабаром виїхала на Далекий Схід з гастролями.

В один з таких днів Крачковській довелося відіграти за вечір дві вистави. Через те, що в акторки був ослаблений імунітет, її організм не зміг витримати важкого навантаження. Наталю відвезли на “швидкій”, яку викликали її колеги з театру на Таганці. Приїхавши в лікарню, актриса попросила лікарів відпустити її додому, де вона також могла дотримуватися постільного режиму.

Незважаючи на те, що вдома Наталія Леонідівна може повністю відпочити, за нею нікому доглядати, тому що єдиний син актриси відвернувся від неї кілька років тому. Лікарі приходять до актриси практично щодня, але вона потребує цілодобової допомоги.

tsn.ua