Закарпаття: Кримінальні новини

У реанiмацiйне вiддiлення Хустської ЦРЛ каретою швидкої допомоги доставили 21-річного мешканця с.Данилово з дiагнозом: відкрита черепно-мозкова травма, забiй головного мозку, перелом основи та склепiння черепа. Про пацієнта лікарі повідомили в міліцію. Як з”ясували правоохоронці, хлопець травмувався на власній новобудові, упавши з будiвельного трапа пiд час проведення будiвельних робiт.

СМЕРТЬ ПІД КОЛЕСАМИ ПОТЯГА
Вечірньої пори неподалік залізничного вокзалу Сваляви під колеса товарного електропотяга потрапив 43-річний чоловік, котрий ішов по колії. Потерпілий загинув на мiсцi подiї. Обставини нещасного випадку з”ясовуються.

ПОКІЙНИК НА ДАЧІ
Ужгородка дозволила пожити на своїй дачі в мікрорайоні “Шахта” незнайомому чоловiку вiком 50-55 рокiв. За притулок дядько допомагав господині по господарству. І от коли та нещодавно навідалася на дачу, то виявила в будиночку труп свого “постояльця”. Зовнiшнiм оглядом тіла ознак насильницької смертi не виявлено. Особа покійного та причина смертi встановлюються.

ЗАКАРПАТКУ ОБІКРАЛИ В КИЇВСЬКОМУ ГОТЕЛІ
Із заявою в міліцію звернулась працiвниця Iршавської РДА. Жінка у справах відвідала Київ, зупинилася в одному з тамтешніх готелів. Там у неї викрали ввечері мобiльний телефон “Самсунг” вартiстю 1700 гривень.

КРАДУТЬ І З КИШЕНЬ, І З МАШИН
Від жительки Мукачева в маршрутці витягнули з кишені гаманець, в якому було 5000 гривень, долари та євро. А підприємець з Мукачева залишив незачиненим біля будинку свій автомобіль, з якого зникла барсетка з 5000 доларами. В обох випадках крадіїв розшукує міліція.

“ШКОДА” ЇЗДИЛА З НОМЕРАМИ ВІД “МЕРСЕДЕСА”
На одній з вулиць Ужгорода спiвробiтники ДПС зупинили для перевiрки автомобіль “Шкода” пiд керуванням жителя Чопа. Після перевiрки авто за базою даних ДАI було встановлено, що машина з таким номером кузова на територiї України не значиться, а номери зі “Шкоди” насправді зареєстровано за іншим автомобілем– “Мерседесом”, власником якого є житель Ужгорода. “Лівий” автомобiль доставлено на штрафмайданчик міліції.

ЗГОРІЛИ ДАЧА ТА АПТЕКА
Мешканець Ужгорода поскаржився в міліцію, що при невiдомих обставинах згорів його дачний будинок в мiкрорайоні “Горяни”. Сума збитку та обставини пожежі встановлюються.
А в селі Бороняво Хустського району загорівся зранку аптечний пункт. Вогнем пошкоджено значну частину лiкарських препаратiв та майна. Сума збитку склала 20 тисяч гривень. Причина пожежi встановлюється.

zak-umvs.gov.ua