П’яний Якубович розбив дзеркало в автомобілі посла Бельгії

Водій персонального автомобіля посла Бельгії в РФ стверджує, що телеведучий Леонід Якубович розбив бокове дзеркало заднього виду посольського авто.

З такою заявою водій – громадянин Росії звернувся в міліцію, повідомило у четвер ввечері джерело в правоохоронних органах.

“Близько 19:00 в Москві в районі будинку номер 3/6 по вулиці Каретний ряд неподалік від будівлі ГУВС Москви було розбито дзеркало на автомобілі “Вольво ХС90” посольства Бельгії. Наряд міліції, який прибув на місце події виявив машину з розбитим дзеркалом. Тут же був і заявник – громадянин РФ, який працює водієм посольства Бельгії “, – розповів співрозмовник агентства.

За його інформацією, водій розповів міліціонерам, що його автомобіль було припарковано на узбіччі, коли до нього підійшов чоловік і заявив, що посольська машина заважає проїзду. Після цього підійшов ударом руки нібито розбив ліве дзеркало заднього виду автомобіля посла, а потім зник з місця події на своїй машині.

“Водій посла також заявив, що упізнав людину, яка розбила дзеркало. За його словами, це був відомий шоумен, телеведучий Поля чудес Леонід Якубович”, – розповіло джерело.

За його словами, водій посла стверджує також, що телеведучий був у стані алкогольного сп’яніння, поводився агресивно. Слова водія підтвердив посол Гі Труверуа, який підходив до машини і бачив те, що відбувається з боку, повідомило джерело.

Він повідомив, що за фактом заяви розпочато перевірку.

Офіційний представник управління інформації ГУВС Москви підтвердив, що на вулиці Каретний ряд дійсно мав місце інцидент, в ході якого постраждав позашляховик Вольво, а другий учасник конфлікту з місця події зник і його розшукують. Уточнювати особистість розшукуваного представник ГУВС не став.

У свою чергу Якубович спростував інформацію про те, що він пошкодив машину посла. “Чому ви вірите? Це повна дурість”, – сказав він у відповідь на прохання прокоментувати те, що трапилося.

“Він (автомобіль) стояв в проході, і моя дружина, відкривши дверцята, попросила його від’їхати, щоб не заважати. Тоді він (водій) послав її на”, – повідомив телеведучий.

Тоді, за словами Якубовича, він вийшов з машини і зажадав вибачень. “Але він (водій) мене послав туди ж. От так все вийшло. Пошкоджень машині я не наносив. Може, він сам потім розбив що-небудь, – я не знаю”, – розповів телеведучий.

tsn.ua