У Мукачеві чоловік зарізав товариша, приревнувавши до дружини

Недільного вечора в одному з найбільших мікрорайонів Мукачева – «Росвигові» троє приятелів святкували за чаркою свою зустріч.

Весело розмовляючи, чоловік з дружиною та їхній гість і колега, з яким вони працюють на підприємстві в Ужгороді, випили  не одну пляшку оковитої. В одній кімнаті за столом відпочивали дорослі, а в іншій – гралися діти.  Коли господар оселі зрозумів,   що йому вже досить,  то покинув компанію і пішов прилягти. Невдовзі заснув. У той час  на кухні між п”яними гостем та хазяйкою пробігла іскра кохання. І треба ж, щоб саме в цей момент час у кухню зненацька зайшов чоловік…

  Побачивши  любовну картину,  розлючений ревнивець  «скипів» і  схопив кухонний ніж. У  пориві гніву  він  завдав другові два удари в груди.  П’яний чоловік відразу  й не відчув болю. Образившись,  взувся і пішов з хати,  покинувши подружжя  наодинці з’ясовувати свої  сімейні проблеми.

З проколотою грудною кліткою чоловік ще дістався центру Мукачева, підійшов до таксистів і  почав щось нерозбірливо  їх просити. Водії не дуже зрозуміли, чого хоче цей нетверезий чоловік.  Однак коли той упав і знепритомнів, водії кинулися викликали «швидку». На жаль, медики нічим бідоласі вже не змогли  допомогти. За висновком лікарів, смерть настала внаслідок внутрішньої кровотечі. А молоде подружжя і не підозрювало,  що їхній  недавній гість вже  мертвий…

Наступного дня Мукачевом поповзли чутки про вбивство. Під час відпрацювання  співробітники  управління карного розшуку та Мукачівського міського відділу міліції вийшли на  ймовірного вбивцю. Допомогли в цьому й дзвінки з мобільного телефону вбитого. Підозрюваним виявився 35-річний мукачівець, батько  двох дітей. Чоловік зізнався у скоєному і написав явку з  повинною. Проти нього  порушена кримінальна справа за ст. 121 Кримінального Кодексу України,   яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Так безглуздий випадок  обірвав  життя  однієї людини, і скалічив інші… Дві молоді сім’ї залишаться без годувальників, а діти без батьків.

zakarpatpost.net