Чоловіка заарешували за небажання одягти презерватив

20-річна мешканка Кфар-Саби повідомила в поліцію, що стала жертвою згвалтування з боку 21-річного солдата, з яким вона познайомилася на вечірці.

Поліцейські з’ясували, що дівчина дала неправдиві свідчення: вона оббрехала свого випадкового партнера за те, що він знехтував засобами контрацепції.

Дівчина розповіла, що провела святковий вечір у компанії друзів. За її словами, один з військовослужбовців підмішав їй у напій “наркотик згвалтування”, затягнув у свою машину, де вона й втратила свідомість. На ранок дівчина нібито зрозуміла, що її згвалтували.

Співробітники поліції затримали підозрюваного, який підтвердив, що у нього був інтимний зв’язок з дівчиною. Однак він повідомив, що партнери з обопільної згоди зайнялися сексом.

Дівчина незабаром відмовилася від своїх свідчень. Вона підтвердила, що дійсно погодилася на інтимний зв’язок зі своїм новим знайомим, але не була згодна на секс без презерватива.

Військовослужбовець був звільнений під домашній арешт строком на п’ять днів, а чи будуть йому пред’явлені звинувачення, стане відомо згодом.

tsn.ua