У Чопі відкриють перший на Закарпатті ресторан McDonald’s

Перший в Закарпатті ресторан швидкого харчування всесвітньовідомої мережі McDonald’s вже в травні відкриється в прикордонному місті Чоп.
Як повідомили у Чопській міській раді, приміщення в центрі міста вже знайдено і підписано угоду про довгострокову оренду на 50 років. Два десятки чопських юнаків та дівчат вже проходять стажування в Будапешті. Адже саме угорська філія корпорації взялась за відкриття закладу в нашому регіоні.
Сьогодні в Чопі побував директор з розвитку “McDonald’s Hungary KFT” Шандор Ковач, який оглянув хід робіт і дав невеликий коментар. За словами пана Ковача, Закарпаття – це єдиний регіон в Україні та центральній Європі, де ще дотепер нема ресторанів мережі McDonald’s. Фірма “МакДональдз-Україна” ще кілька років тому намагалась відкрити свій заклад в Ужгороді, але через непорозуміння з міською владою їй це не вдалося. Тому першими відкриють свій рестонан угорці, і не в Ужгороді, а в Чопі.
Ресторани угорської філії відрізнятимуться від аналогічних українських тільки мовою меню, яка згідно корпоративних правил є виключно угорською. Також є деякі відмінності в асортименті. Окрім традиційних гамбургерів та бігмаків, в угорському ресторані подаватимуть і традиційні угорські страви, наприклад “turo rudi”.
До кінця року також планується відкрити ресторани в Берегові та Виноградові.

2 thoughts on “У Чопі відкриють перший на Закарпатті ресторан McDonald’s

  • 01.04.2010 at 23:07
    Permalink

    “Ресторани угорської філії відрізнятимуться від аналогічних українських тільки мовою меню, яка згідно корпоративних правил є виключно угорською.” – ганьба!!!

  • 01.04.2010 at 23:10
    Permalink

    Діалог в чопському McDonald’s:
    – м… дайте одну порцію того і … от того
    – …nem érti

Comments are closed.