В Ужгороді вийшла в світ антологія ужгородського Еротфесту

В Ужгородському поліграфцентрі «Ліра» вийшла книжка «Березневі коти: Антологія ЕротАртФесту». До збірки увійшли абсолютно різні за стилем лірично-еротичні прозові та віршовані твори 53 авторів з України, Білорусі та Польщі, які брали участь у Міжнародному фестивалі сучасного еротичного мистецтва «Березневі коти».

У книжці можна знайти більше півсотні текстів як добре відомих в Україні письменників та поетів (Юрій Винничук, Юрко Іздрик, Петро Мідянка та ін.), так і дебютантів, які в різний час були учасниками та гостями фесту. Третину із них складають закарпатці.
Як стверджує упорядник книги та організатор «Березневих котів» Вік Коврей, ця антологія є вершиною айсберга текстів, що читалися на фестивалі упродовж останніх п’яти років в Ужгороді.
Книга пересипана фотографіями з архіву Асоціації митців «Ротонда», яка стоїть у витоків фестивалю, Сергія Гудака, Валентина Кузана, Миколи Романовського та Михайла Мельниченка, які передають загальну картину та дух мистецьких заходів фестивалів. Цікавим є дизайн обкладинки, автором якого є молодий ужгородський художник Антон Варга.
“Молода Література”