У Мукачеві у 2009 році надано субсидій на 38 млн.грн.

Дуже схоже на те, що черги в управлінні праці та соціального захисту населення Мукачівського міськвиконкому зникнуть повністю. Цей висновок можна було зробити з виступу на черговому засіданні міськвиконкому начальника цієї служби Михайла Петричка.
Він доповів про стан нарахування та виплати державних соціальних допомог за єдиною заявою для призначення усіх видів державних допомог. Раніше було так, що на кожен вид потрібно було збирати окремі довідки, вистоювати в чергах до різних кабінетів. У Мукачеві вперше в області було запроваджено єдину заяву для призначення усіх видів державних допомог, що скоротило процес їх оформлення і надання більш як наполовину. До речі, торік у Мукачеві було надано всіх видів державних допомог більш як на 38 мільйонів гривень.
Виконком заслухав також повідомлення про хід виконання Закону України «Про боротьбу з корупцією» та завдання щодо посилення цієї боротьби. Зареєстровано Мукачівську міську творчу спілку талановитих інвалідів «Стимул», що займатиметься різними видами творчості для задоволення та захисту творчих, інформаційних, соціальних, правових та інших потреб й інтересів, налагодженням співпраці з державними структурами, сприянням інтеграції талановитих інвалідів у життя суспільства.
Виконавчий комітет вирішив уповноважити директора та заступника директора ММКП «Міська служба пасажирських перевезень» складати протоколи про адміністративні порушення, передбачені с. 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення». Визначено вартість 1 години за паркування транспортних засобів у відведених місцях та спеціально обладнаних місцях, що обслуговуються ММКП «Міська служба пасажирських перевезень»: легкового авто – 2.00 грн., вантажного автомобіля – 6.00 грн. Розглянуто також питання, подані службою у справах дітей, управлінням комунальної власності, відділу архітектури та містобудування.
“Мукачівська Ратуша”