Владика Мілан Шашік взяв участь у Хресному ході на Ужгородщині

27 березня, у Лазареву суботу, владика Мілан завітав до села Худльово Середнянського деканату. Адже щороку саме в цей день тут, у гірській місцевості поблизу Ужгорода, відбувається Хресна дорога. Ось уже втретє владика Мілан приїздить до цього села, щоб разом з вірниками пройти доволі нелегкий Хресний хід, який простує через круті підйоми та стрімкі спуски тутешніх гір.
Перед початком Хресної дороги владика Мілан у співслужінні з двома священиками відслужив Архієрейську Літургію. Під час Святої Літургії сповідали три священики, щоб кожен із вірників мав змогу приступити до св. Тайни Покаяння та причаститись Святих Дарів, щоб із чистим серцем, яке палає вогнем Любові Христа, пройти Хресну дорогу.
Після Архієрейської Літургії від місцевого храму почався Хресний хід. І незважаючи на несприятливі погодні умови, які були в цей день, Хресною дорогою йшли та молились декілька сотень вірників: великі та малі, дорослі та молодь, старі та ще зовсім маленькі разом із трьома священиками та Преосвященним владикою Міланом.
Мукачівська греко-католицька єпархія