Міжгірський ФК “Верховина” йде на дно?

Як не прикро, але в останні роки виступи футбольного клубу «Верховина» у першості Закарпаття, як правило, під знаком питання. Не став винятком і цей рік. Численні вболівальники занепокоєні з цього приводу: невже міжгірська команда, яка бере участь у чемпіонатах безперервно шість десятків літ, справді мимоволі зібралася на відпочинок?
Пенсіонер із райцентру Михайло Росоха теж стурбований проблемою – бути чи не бути «Верховині»: «Про те, що у нашому краї люблять футбол, свідчить велика кількість глядачів, які збираються на стадіоні «Авангард» на матчі «Верховини» із суперниками. Задоволення отримую і від того, що за відвідин ігор зустрічаюся із друзями, знайомими». Аналогічні думки висловлюють й інші прихильники найпопулярнішого спортивного видовища, зокрема Іван Гайович, Михайло Шегда, Давид Волошин…
При розслідуванні критичної ситуації з’ясувалося, що Олег Рубець, тренер «Верховини», відмовляється від своїх обов’язків – торік було багато обіцянок, які не виконалися. Зате гравець ветеранського стажу Володимир Пуга горить бажанням продовжити футбольну кар’єру у «Верховині». Сповіщає, що й чимало його партнерів мають намір грати далі. Але хто візьме на свої плечі команду?
Голова Міжгірської райдержадміністрації Іван Роман, на якого покладаються найбільші надії стосовно позитивного вирішення складного питання, повідомив, що пошуки опікунів клубу проходять – «Верховина» повинна зберегти прописку в обласному чемпіонаті. Дехто не без підстав вважає, що місію організатора і тренера знову мають виконувати директор профліцею Василь Маринець та Василь Шегда.
Василь ПИЛИПЧИНЕЦЬ, Міжгір’я, “Фест”