Ужгородська галерея “Закарпатський живопис” візьме участь у художньому ярмарку

Понад 20 провідних художніх галерей і арт-студій України представлять публіці широкий і різноманітний вибір творів мистецтва від класики до сучасності: живопис, скульптуру, антикваріат, предмети декоративно-прикладного мистецтва, старовинні ікони, меблі й багато чого іншого, повідомила організатор виставки, видавець журналу «АртІнформ» Олена Чуйкова.
За її словами, подібні мистецькі заходи давно і успішно проводяться в Європі. Нинішня виставка сформована на основі європейських моделей художніх ярмарків (Chelsea Art Fair, Affordable Art, London) і є першою виставкою-ярмарком в нашій країні, що пропонує предмети мистецтва для інтер’єру.
«Ми сподіваємося, що відвідувачі виставки-ярмарку оцінять різноманіття і якість експонованих робіт, і проект отримає свій розвиток і в майбутньому», – підкреслила Чуйкова.
У виставці візьмуть участь художники Ольга Акасі, Олексій Желтоногов, Марія та Мирослава Лашкевич. Галереї «Арт-стиль», «Ірена», «Вернісаж», «Ренесанс», «Коло», Pit-Art, «Салон дивовижних речей», SvetArt, «КалітаАртКлуб,« Персона », ARTB & S, Київ,« Арт Імперія » , «Lege Artis», «Гетманській скарб» (Київ), O’Art Gallery, (Київ-Прага), «Арт-Бульвар» (Севастополь), Yatlo Gallery, «НОНАРТ» (Одеса), «Хаос» (Львів), «Закарпатський живопис» (Ужгород).
Експозиція виставки-ярмарку націлена на колекціонерів, любителів мистецтва і людей, охочих організувати і прикрасити простір свого будинку або офісу, створити домашній затишок і привнести в атмосферу житла нотки вишуканості та оригінальності.
Успішна організація та здійснення цього проекту у складний економічний період показує, що Україна має сформований і стабільний арт-ринок, який продовжує динамічно розвиватися.
“Багнет”