Валдіса Пельша готують до термінової операції

Відомого телеведучого Валдіса Пельша 6 квітня доставили в одну з міських лікарень Москви. Лікарі готують зоряного пацієнта до операції.

Валдіса Пельша відправили в хірургічне відділення. Зараз його готують до операції з видалення кісти. Обслуговуючий персонал відразу ж впізнав знаменитого ведучого програми “Розіграш”, чому сам Пельш був не радий. По всій видимості, він хотів зберегти своє перебування в лікарні в таємниці.

“Так, я в лікарні, – сказав Пельш. – Я нормально себе почуваю. Зараз проходжу планове лікування. більше нічого не скажу”.

Останнім часом Валдіса переслідує низка хвороб. Менше двох місяців тому він лягав у клініку через загострення його хронічного захворювання підшлункової залози. У 2007 році Валдіс потрапив до реанімації з сильним нападом панкреатиту.

Три роки тому лікарі хотіли зробити шоумену операцію, але в підсумку вирішено було спробувати медикаментозне лікування. Лікарська терапія дала позитивний результат, і хірургічне втручання не було потрібно.

Тоді лікарям вдалося врятувати життя телеведучого, проте хвороба дала ускладнення на інші органи, зокрема, печінку і весь травний тракт, тому Пельшу доводиться дотримуватись спеціальної дієти.

tsn.ua