Мешканець Закарпаття, убивши дружину, закопав її труп на городі

На Закарпатті сталася трагедія – психічно хворий чоловік вбив дружину, а її голову закопав на городі. Родичі загиблої розповідають, що чоловік був психічно хворим. 
Знаючи про це, медики час від часу лікували його у спеціалізованому відділенні. У день трагедії у чоловіка стався напад агресії, він неодноразово погрожував накласти на себе руки. Про це міліціонерам повідомила донька загиблої, яка жила по сусідству. Разом з правоохоронцями прибула і бригада “швидкої допомоги”, однак вони запізнилися.
Увійшовши до будинку, міліціонери і медики застали страшну картину: на заляпаній кров’ю підлозі лежало жіноче тіло без голови. Господар, у якого спалах неприборканої люті минув, не заперечував своєї провини. Навпаки, він спокійно продемонстрував знаряддя вбивства: ретельно вимитий кухонний ніж, а також показав місце на городі, де закопав відрізану голову 43-річної дружини.
Під час слідства з’ясувалося, що чоловік раніше працював на залізниці. Вісім  років тому він захворів.  За фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу. Сам вбивця після скоєного не дає жодних свідчень.

Vidido.ua