На Львівщині екс-прокурор на “Лексусі” протаранив машину з п’ятирічною дитиною

Екс-прокурор Городецького району Львівської області протаранив на своєму “Лексусі” автомобіль “Пежо Боксер”, в якому знаходилися двоє чоловіків і 5-річна дитина.

Про це повідомила дружина постраждалого водія автомобіля “Пежо Боксер” Оксана С.

Аварія сталася недалеко від Львова, біля повороту до села Зимна Вода Пустомитівського району, на автодорозі “Львів-Краковець” 8 квітня о 20:30.

За її словами, в результаті зіткнення її чоловіка та 5-річного племінника госпіталізували в лікарню швидкої медичної допомоги Львова.

Жінка стверджує, що за кермом “Лексуса” був громадянин Віталій Володимирович К., який працює прокурором Городецького району.

“На місці пригоди я з’ясувала ініціали водія Лексуса “, після чого перевірила їх через пошукові ресурси в Інтернеті. Таким чином дізналася, що за кермом іномарки, протаранивши автомобіль мого чоловіка, знаходився прокурор Городецького району”, – розповіла Оксана С.

Однак, начальник Головного управління МВСУ у Львівській області Михайло Цимбалюк зазначив, що насправді водій “Лексуса” не є прокурором Городецького району, а працює одним з прокурорів військової прокуратури Західного регіону”.

Таку ж інформацію надали і в прокуратурі Львівської області. Прес-секретар прокуратури Оксана Петрів повідомила, що на сьогодні прокурором Городецького району є Андрій Матолич і у нього автомобіля “Лексус” немає.

У той же час вищезгаданий Віталій Володимирович К., 1968 року народження, раніше був прокурором Городецького району, але потім був переведений на посаду заступника прокурора військової прокуратури Західного регіону.

Як розповіла дружина постраждалого, коли на місце ДТП приїхали слідчі, то водій “Лексуса” “розкидався” нецензурними словами і погрозами звільнити всіх з органів внутрішніх справ.

До того ж, стверджує дружина потерпілого, прокурор перебував у нетверезому стані, що “було видно по його рухам, коли він виходив з автомобіля”.

Начальник львівського ГУ УМВС зазначив, що стверджувати те, що водій був п’яний зарано, оскільки немає ще відповідного експертного підтвердження.

Нагадаємо, 6 квітня неподалік від міжнародного автомобільного пункту пропуску “Краківцець” водій автомобіля “Део Ланос” скоїв наїзд на двох пішоходів, які від отриманих травм загинули.

За деякими даними, за кермом автомобіля перебував старший інспектор митної служби МПП “Краківець”, який їхав після завершення робочої зміни.

tsn.ua