На Закарпатті прикордонники затримали мисливців, які полювали поблизу українсько-словацького кордону

Як повідомив начальник прес-служби — прес-секретар начальника Чопського прикордонного загону старший лейтенант Сергій Бровко, вчора близько 10.00 години ранку прикордонним нарядом відділу прикордонної служби “Ужгород” на відстані 400 метрів від лінії державного кордону, помічено двох невідомих осіб, зі зброєю в руках та легковий автомобіль “Нива” білого кольору.
Під час здійснення перевірку невідомих осіб, одним із чоловіків було надано внутрішній паспорт громадянина України.
Поряд з тим поблизу   автомобіля в траві були виявлені два фазана з вогнепальними ранами, а в 20 метрах  від авто під кущем – нарізна рушниця ТОЗ 5,6 мм. та коробка від набоїв з одною гільзою всередині 5,6 мм..
Даних громадян затримано в адміністративному порядку та передано співробітникам районного відділу МВС України, адже окрім “Порушення прикордонного режиму” та “Порушення правил використання об’єктів тваринного світу”, чоловіки ще й до того  не мали дозволу на право зберігання та носіння зброї.
Варто зазначити, що з початку року на ділянці Чопського прикордонного загону, за порушення адміністративного законодавства України затримано близько 150 осіб.