На Мукачівщині пройшла першість Закарпаття з футболу серед дівчат

У суботу та неділю 10—11 квітня на Мукачівщині у селах Нове Давидково та Великі Лучки, за програмою 5-х літніх спортивних ігор молоді України 2010 року, провели обласні змагання з футболу серед дівчат 1991-1993 років народження.
Девять команд з більшості районів Закарпаття в перший день змагань розіграли путівки в фінал  чотирьох. В групі «А» завдяки кращій різниці забитих і пропущених м’ячів перше місце вибороли збірниці Мукачівського району, які здобули три перемоги і одну нічию. Другими з такою ж кількістю очок прийшли на проміжний фініш іршавчанки. В зоні «Б» першими за рахунок кращої різниці мячів стали дівчата з Ужгородського  району, які перемогли двічі і розписали одну мирову. Другими з такою ж кількістю залікових балів були дівчата з Тячівщини.
 Наступного дня в першій півфінальній грі дівчата з Ужгородщини здобули вольову перемогу над іршачанками 1:0. В  другому півфіналі збірна Мукачівського району переграла тячівок 3:0. Третє місце дісталось дівчатам з Іршавщини, тому що збірниці Тячівщини не вийшли на гру за бронзу і отримали технічну поразку. Першого номера переможців Олесю Савко визнали кращим воротарем турніру. У фінальному двобої дівчата з Ужгородщини реваншувались за минулорічну поразку і таки дотиснули суперниць з Мукачівщини 2:0. Христину Костевко з команди Ужгородського району визнали кращим нападником, а захисницю збірної Мукачівського району Христину Олексик кращим захисником. Кращі  футболістки увійдуть до складу збірної області на змаганнях вищого рангу.
Євген Свищо, Мукачівський район