Перший спринтерський чемпіонат світу з гирьового спорту серед ветеранів приніс Закарпаттю 3 золоті та 4 срібні медалі

У російському Архангельську відбувся Перший спринтерський чемпіонат світу з гирьового спорту серед ветеранів, в якому взяли участь біля трьохсот спортсменів і спортсменок з 24-х країн світу.
Спортивну честь Закарпаття представляв тренер Володимир Стрілецький, який у віковій групі 70-74 роки виборов три золоті і чотири срібні медалі.
Зараз п’ятиразовий чемпіон світу, заслужений майстер спорту міжнародної конфедерації майстрів гирьового спорту відпочивати не збирається, а готується до участі на чемпіонаті світу з двоборства і на міжнародному турнірі пам’яті Михайла Ломоносова у Кірові, які відбудуться в травні.
До того ж, Україні вдалося вибороти право на проведення чемпіонату  Європи по повній програмі, який відбудеться у Біловодську Луганської області у вересні  і наші юні жонглери і жонглерки зможуть виступити на цих престижних змаганнях, адже непотрібно витрачати захмарні гроші на закордони.
Тож, до змагань вже готуються дротинські жонглерки Анжеліка Химинець, Ангеліна Гоздик і Ніна Мітельман, Вікторія Черничко з Олешника, Сніжана Левдар з Матієва, а також  виноградівські жонглери Дмитро Кіш та Арсен Малиш.
Валерія Каналош, Закарпаття онлайн