У Міжгір’ї відбувся конкурс КВН “Найбільший скарб людини – це здоров’я”

Відзначення Всесвітнього дня здоров’я в Міжгірській спеціалізованій загальноосвітній школі імені Августина Волошина розпочалось з конкурсу на найкращий плакат до цієї дати. Метою заходу стало підвищення уваги учнів до стану власного здоров’я, покращення якості життя, пропаганда здорового способу життя.
У ході тижневого марафону, учні школи висвітлювали проблеми шкідливих звичок (паління, вживання алкоголю, наркотиків, інших хімічних речовин), розповсюдження ВІЛ/СНІДу, захворювань що передаються статевим шляхом з допомогою плакату, малюнку. За результатами підсумків найбільш вдало це зробили учні 6-Б та 6-В класів (класні керівники відповідно Маркович О.В .та Шебедяк М.І.).
9-го квітня 2010 року завершальним етапом відзначення Всесвітнього дня здоров’я став конкурс клубу кмітливих та винахідливих під назвою: «Найбільший скарб людини – це здоров’я» за участю команд: «Лікарів» (8-Б) та «Шпріців (8-А).
Обидві команди намагались в жартівливій формі донести до глядачів шкідливість вживання алкоголю, наркотиків та тютюнопаління. Учні показали, що бути здоровим – модно, престижно. І серед основних показників здорового способу життя – це рухова активність, харчування, відсутність шкідливих звичок. Тому вибираючи професію майбутнім випускникам в першу чергу необхідно врахувати стан свого здоров’я, протипоказання до навчання та професійної діяльності.
Оцінювали виступи команд журі у складі: завуча по виховній роботі Коваль Н.В., методиста відділу освіти Маслей О.Ф., вчителя трудового навчання та інформатики Залезинського П.В. та начальника відділу активної підтримки безробітних Міжгірського районного центру зайнятості Баран І.І.
Такий захід став своєрідним святом для молоді завдяки наполегливій роботі педагогічного колективу, в тому числі класних керівників Котурбаш Г.А (8-А)., Теслевич І.М.(8-Б), психолога школи Баран С.І., соціального педагога Іванини Л.М. та інших.
Всі учасники конкурсів були нагородження подарунками та діловими щоденниками школяра.
“Міжгірський район”