Закарпаття на “Іграх чемпіонів” представлятиме команда Ужгородської лінгвістичної гімназії ім.Т.Шевченка

Спортивний тиждень в Ужгороді розпочався традиційними змаганнями під назвою «Ігри чемпіонів». Їх учасниками стали найсильніші школярі області. Вони змагалися на спеціальних надувних конструкціях, які організатори перевозять із одного обласного центру в інший. 15 шкільних команд змагалися за право взяти участь у фінальних «Іграх чемпіонів», що пройдуть у  травні у всесвітньовідомому МДЦ «Артек».
Кожна команда, що складалася з 4-х юнаків та 3-х дівчат із різних класів виконували цікаві вправи під назвами «Сороконіжка» та «Естафета». За їх підсумками чотирьом школам поталанило потрапити до фіналу, в якому учні змагалися у вправах «Біатлон», «Бої гладіаторів» та «Естафета».
У фіналі найкраще виступили учні Ужгородської лінгвістичної гімназії ім. Т. Шевченка (директор М. Мегеш, вчитель фізичної культури Н. Андрушек). Друге місце здобула дружня команда із Ужгородської гімназії, третє – Копашнівської ЗОШ І-ІІІ ст. Хустського району. У четвірку кращих команд також увійшли школярі першої середньої школи міста Чоп.
Усі переможці та призери отримали цінні призи від організаторів: торгової марки «Біола», а також від Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства науки і освіти України, НОК України.
Їх їм вручили начальник управління ФВС МОН України, голова обласного відділення НОК України Іван Риляк, директор Закарпатського регіонального управління ПАТ КБ «Приватбанк» Павло Фіцак та олімпійські чемпіони Ніна Гецко-Лобова та Валерій Гончаров.
Василь ГАДЖЕГА