На Закарпатті триває першість області з гандболу “Дитяча ліга”

Продовжується першість області з гандболу „Дитяча ліга” серед дівчат 1998—1999 років народження. Зокрема, настала черга 2 туру, який проходив в ужгородському спорткомплексі «Юність».
Розпочалися ж ці загальнообласні змагання в Хусті місяць тому, а наступний, третій, тур відбудеться вже восени в Берегові. Фінальні змагання заплановано на кінець року в тому таки Ужгороді. Переможця визначать за сумою очок, які команди набиратимуть протягом кожної гри.
За словами Вікторії Гойс-Шайбакової, директора СДЮШОР з гандболу, з кожною грою дівчата грають все краще, тому і рівень змагань з кожним туром зростає.
 За підсумками перших двох турів уже виділилися лідери. Першою іде команда Хустська ДЮСШ «Нарцис», яка здобула перемогу в кожній грі і в сумі має 15 очок. На другому місці ― Тячівська ДЮСШ з однією поразкою та 13 очками. Третє місце посідає команда СДЮШОР Ужгород, в активі якої 11 очок. Далі розташувалися СДЮШОР із Берегово, ОДЮСШ з Великого Бережного (по 6 очок) та ОДЮСШ Спартак (5 очок). Утім незалежно від результатів бажаємо всім дівчатам наснаги в тренуваннях та успіху в наступних змаганнях!
Марічка Черничко, Сlipnews.info