Закарпатська “Свобода” проти розчинення української нації у масі нелегалів

15 квітня у Мукачеві Закарпатська обласна організація ВО „Свобода” провела акцію проти нелегальної міграції. Свободівці організували символічну ходу проїздною частиною міста від пам`ятника Т.Г.Шевченка до мукачівської ратуші. У заході, що тривав приблизно півтори години взяло участь близько 100 молодих людей.
Учасники акції, йдучи вулицями Мукачева, тримали в руках плакати з гаслами “Ідея нації проти деградації”, “Україна – понад усе!”, “Нелегали – геть!”, “Лишаймося господарями власної землі!”, “Слава Україні! Героям слава!” та інші. Дорогою лунали вже звичні для свободівців гасла: «Слава Україні – Героям Слава!» і «Слава Нації! Смерть ворогам!», а також «Зупинимо міграцію, врятуємо Націю!». До молодих людей приєднувалися перехожі, уважно роздивлялися гасла, розпитували про акцію.
«Через навалу чужоземців ми ризикуємо загинути фізично, занепасти культурно, духовно, морально, розчинитися як етнос генетично», — каже координатор всеукраїнської кампанії ВО “Свободи” проти нелегальної міграції Андрій Іллєнко.— Тому ми вимагаємо скасування угоди про реадмісію з Європейським Союзом, яка набула чинності з 1 січня 2010 року. Адже Євросоюз висилатиме до нас усіх нелегалів, які начебто потрапили туди з України. Ми бачимо, що олігархічна верхівка намагається змінити етнічну структуру населення України, перетворити українців на безправних аборигенів, а сюди заселити мільйони нелегальних мігрантів. Подібні акції ВО «Свобода» проводить по всій Україні. Але особливо актуальним є такий захід у на Закарпатті, яке межує з чотирма країнами.
Іллєнко також розповів, що за останні роки з України у пошуках кращої долі виїхало близько 7 мільйонів працездатних українців. Натомість, до нас в’їхало майже стільки ж нелегалів з африки, Азії та Кавказу. Для них на територіях військових містечок будують гуртожитки. свободівець висловив припущення, що з такими темпаминезабаром нелегалів поселятимуть і в оселі українців.
Відтак слово мали мукачівські свободівці. Люди пригадали, як лише силами громади вдалося відстояти заборону будівництва пункту утримання нелегалів. також закликали Мукачівську міську раду звернутися до президента, Прем’єра та до Верховної ради зі своїми вимогами. Про це було підготовлено і вручено керівництву ради відповідну петицію.
Трьома основними вимогами організаторів акції є негайне розірвання угоди про реадмісію із Європейським Союзом. Друге – це новий Закон України «Про громадянство», який би унеможливив прийняття нелегалами українського громадянства. І третє – перекриття каналів нелегальної міграції, яка йде в Україну.
Як відомо, Закарпаття є основним українським коридором для нелегальної міграції. Після Закриття пункту тимчасового утримання нелегалів поблизу села Павшино Мукачівського району, минулоріч уряд задумав спорудити подібний захід у селі Дерцен на тій же Мукачівщині. Закарпатська обласна організація ВО „Свобода” засуджує такі дії і виступає проти організації на території області такого розсадника хвороб та інфекцій.
Для довідки: Сьогодні на відправку на батьківщину одного нелегала Україна витрачає близько 1000 долларів. Разом з тим, щороку провадимо близько 100 тисяч таких «гостей».
Прес-служба Закарпатської Обласної Організації ВО “Свобода”