Закарпатський “Кубок Овертайму” зібрав майже 200 футболістів

Минулої суботи на футбольному полі «Колосок» у селі Баранинці було гаряче ― 16 команд з усього Ужгородського району боролися за звання кращої в міні-футболі в межах «Кубка Овертайму».
Організаторською роботою та фінансуванням турніру займалися: клуб «Овертайм», обласний центр «Спорт для всіх», Ужгородська міська рада, обласна асоціація розвитку спорту, культури та туризму, організація «Ужгородська десятка» та ряд спонсорів. Змагання були спробою вкотре наголосити на важливості здорового способу життя, а також залучити якнайбільше людей різного віку до гри у футбол. Подібні турніри вже стали хорошою традицією для таких ужгородських команд, як «Вопак», «Проспект», а деякі гравці приїхали вперше.
У результаті тривалої боротьби, два перших місця отримали ужгородські футболісти: переможцем став «Проспект», «срібло» отримав команда «ПП «Щербей Броварня». Почесне третє місце зайняли «Баранинці». Лідери отримали пам’ятні кубки та медалі, а головний приз у вигляді незабутніх вражень практично всі змагальники.
Марічка Черничко, Сlipnews.info