Закарпаття: Економіці краю – нові інвестиції

Розвиток видобувної галузі залишається одним з пріоритетних напрямків розвитку Закарпаття. Актуальності цьому напрямку додає запланований розвиток дорожньої і туристичної інфраструктури у підготовці до ЄВРО-2012. 

Тому особливо важливим для гірського Воловецького району є те, що з новими потужностями запрацював реконструйований щебеневий завод біля села Підполоззя.
Воловецьке колективне підприємство «Агрошляхбуд» вже понад 15 років розробляє Присліпське родовище пісковику. Нові інвестиції у сучасне технологічне обладнання допомогли освоїти нову технологію виробництва кубовидного щебеню з двома рівнями відсіювання глини.
Родовище займає вигідне географічне розташування оскільки знаходиться на кордоні Закарпатської та Львівської областей, що дає можливість забезпечувати не тільки потреби Закарпаття, а також буде економічно вигідним для споживачів Львівської та Івано-Франківської областей. Підприємство за власні кошти збудувало зручну кількакілометрову під’їзду дорогу з родовища до контрольно-пропускного пункту «Нижні Ворота».
ВКП «Агрошляхбуд» готове співпрацювати і з закордонними замовниками. Щебенева продукція відповідає євростандартам і може бути доставлена автомобільним чи залізнодорожним транспортом не тільки по всьому Закарпаттю, але і в найближчі країни Євросоюзу.
Управління інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської облдержадміністрації