У Комітеті з економічних реформ Закарпаття працюватимуть п’ять робочих груп

У четвер, 15 квітня, відбулося чергове засідання обласного комітету з економічних реформ, на якому було завершено структурне формування органу. Вів засідання виконавчий секретар комітету, заступник голови облдержадміністрації Володимир Гоблик.
У структурі обласного комітету нині працюють п’ять робочих груп: технологічна модернізація економіки і розвиток інфраструктури; реформи соціальної сфери і підвищення якості життя; сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції; законодавче та інвестиційне забезпечення реформ; міжнародна інтеграція і співпраця. Під час чергового засідання в їх структурі було створено 21 підгрупу, в склад яких увійшли фахівці відповідних напрямків.
Володимир Гоблик наголосив на важливості залучення до процесу обговорення реформ громадськості, представників бізнесу, наукових інституцій, місцевих рад. Також, заступник голови зауважив на принциповому значенні розбудови прямих та ефективних зв’язків «регіон – робоча група Комітету з економічних реформ».
– До 20 квітня область має подати власні пропозиції що реформування секторів економіки. Безумовно, Закарпаття має активно долучитися до цього процесу. Маємо вже чимало ініціатив, які враховують специфіку нашого краю, і можуть бути врахованими на загальноукраїнському рівні, – резюмував Володимир Гоблик.
Управління інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської облдержадміністрації