Ужгород: “Позолоти ручку — всю правду скажу…”

Як повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Закарпатській області, в обласному центрі Закарпаття Ужгороді знову промишляють зухвалі шахрайки, які видурюють гроші з довірливих жінок. Правда, цього разу не “знімають порчу”, а ворожать…
Днями із заявою в міське управління міліції звернулась 36-річна  мешканка Ужгорода. Післяобідньої пори жінку перестріла бiля спорткомплексу “Юнiсть” невiдома особа циганської народностi вiком близько 30-35 рокiв, яка назвалась Марiєю. Незнайомка запропонувала поворожити, сказавши, що для цього необхідні гроші й золото. В результаті шахрайка заволодiла 16 тисячами  гривень  та ювелiрними виробами загальною вагою близько 35 грамів.
Того ж дня в міліцію звернулась інша потерпіла. 24-річна ужгородка з вулиці Заньковецької повідомила, що в її квартиру прийшла  невiдома особа циганської народностi вiком бiля 30-35 рокiв, яка назвалась Марiєю, й  шахрайським шляхом, пiд приводом ворожiння, заволодiла  ювелiрними виробами вагою 8 грамів.
В обох випадках прикмети пiдозрюваної збігаються: зрiст 145-155 см., волосся чорне, довге, очi  чорнi, худорлявої тiлобудови. Була одягнута в чорну матерчату куртку, чорнi бриджi та чорнi мокасини.
Якщо вам щось відомо про цю особу, або ви теж стали її жертвою, міліція просить звертатися за тел.102, 695-144, або в найближче відділення ОВС.