Закарпаття: Сьогодні пройде засідання Експертної Ради рейтингу «Лідер року»

Члени Ради обговорять організаційні питання, зокрема, організацію поїздок по області на протязі 2010 року з метою ознайомлення з номінантами на нагороди. Це і туристичні комплекси, готелі, підприємства, лікарні, навчальні та культурні об’єкти, приватні підприємства.

Нагадаємо, що на звання «Лідер року» висуваються кращі підприємства краю, приватні підприємці, фінансові установи, туристичні комплекси та фірми, навчальні, медичні заклади, політики і громадські діячі…

Список учасників рейтингу формується за результатами опитування та анкетування, а вже кращу п’ятірку визначає Експертна Рада, до якої входять провідні журналісти Закарпаття.

Лауреати рейтингу будуть названі наприкінці грудня 2010 – початку січня 2011 року. Детальніше про рейтинг. У далекому 2003-му вперше побачив світ престижний закарпатський рейтинг «Лідер року», який заснував колектив газети «Закарпатські оголошення», що мав на меті насамперед відзначити тих людей, галузі та підприємства, заклади чи установи, які зробили значний внесок у соціальне та економічне життя Закарпаття.

«Подібні рейтинги проводять щорічно такі всесвітньовідомі видання: «Forbes», «The Banker», «Fortune», а також «Эксперт», «Золота фортуна». Наше видання як одне з найпотужніших на мас-медійному просторі області також вирішило започаткувати подібний рейтинг, тим більше, що достойних для нагородження та відзначення в регіоні чимало. Наш край має своїх лідерів, має, ким і чим пишатися, і так само має Експертів, здатних визначити кращих з кращих», – розповів Інтернет-виданню zakarpatpost.net  головний редактор газети «НЕДІЛЯ», голова Експертної Ради Михайло Носа.

Уже традиційно з року в рік нагороди вручаються у наступних номінаціях: «Виробник краю», «Фінансова установа та організація», «Культурно-просвітницька діяльність», «Навчальний заклад, викладач», «Готельний сервіс та туристичні послуги», «Медичний та оздоровчий заклад», «Громадське харчування та торгівля», «Приватний підприємець, підприємство», «ЗМІ, журналіст»,  «Політичний діяч», «Громадський діяч». Попри це, визначають три спеціальні премії – за вагомий внесок в тій чи іншій галузі, досягнення  чи справжній прорив.

zakarpatpost.net