У Мукачеві пункти охорони громадського порядку працюватимуть цілодобово

Сучасний етап розвитку суспільства, все більша його динамічність призводять до різкого збільшення темпів життя. Особливо це відчувається у містах, де у зв’язку з цим часто виникають проблеми забезпечення безпеки життєдіяльності людини, в тому числі охорони громадського порядку.

Сьогоднішній темп міського життя вимагає й сучасного підходу до вирішення цього питання.
Саме тому в м.Мукачеві відновлено роботу трьох нічних пунктів охорони громадського порядку. Це в свою чергу має полегшити громадянам звертатися посеред ночі до правоохоронного органу. Адже пункти діють у віддалених від центальної частини міста мікрорайонах: «Підгоряни» – вул. Індустріальна39/27, «Росвигово» – вул. Росвигівська, 26/1, «Паланок» – вул.Окружна, 26.                                                             
Працівники Мукачівського міського відділу, які чергуватимуть на нічних пунктах ОГП, оснащені спеціальними засобами для безпечного несення служби. До роботи цих пунктів охорони громадського порядку висуваються особливі вимоги, у першу чергу, це надійність, стабільність та безперебійність функціонування у цілодобовому режимі. В свою чергу на місцях правоохоронцями Мукачівського міськвідділу міліції будуть документуватися різні правопорушення, що дозволить працівникам патрульної служби не відлучатися з маршруту патрулювання. Вже за перші тижні функціонування таких відділень працівниками міліції було розглянуто ряд звернень і здійснено виїзди разом  з нарядами патрульної служби на виклики громадян. Тому такий крок взаємовигідний і для мешканців Мукачева і для міліції, як певна запорука забезпечення громадського порядку і спокою міста.
Мукачівський МВ ГУМВС