На ВАТ “Ужгородська взуттєва фабрика” відбувся виїзний міні-ярмарок вакансій

Як повідомила провідний спеціаліст відділу взаємодії з роботодавцями Ужгородського міського центру зайнятості Яна Антонюк,19 квітня з ініціативи міського центру зайнятості на ВАТ “Ужгородська взуттєва фабрика” відбувся виїзний міні-ярмарок вакансій за професіями “складальник верху взуття”, “розкрійник”.
Це підприємство виробляє заготовки для верху взуття, які експортуються до Угорщини. У зв´язку із збільшенням кількості замовлень, підприємство має потребу в 50 працівниках. Під час організації ярмарку вакансій враховувалися побажання роботодавця щодо досвіду роботи працівників, наявності у них відповідних навичок та умінь. У заході взяли участь заступник директора Ужгородського міського центру зайнятості Ігор Мельников, начальник відділу взаємодії з роботодавцями міського центру зайнятості Олена Когут, начальник відділу організації профнавчання  обласного центру зайнятості Євгенія Правда. Керівництво ВАТ “Ужгородська взуттєва фабрика” ознайомило присутніх із виробництвом, перспективами розвитку підприємства, можливостями працевлаштування, умовами праці, характером та режимом роботи, а також розміром заробітної плати. Міні-ярмарок відвідало близько 30 безробітних.
За результатами проведення міні-ярмарку 6 безробітних дали згоду на працевлаштування на відповідні посади. Також визначено шляхи подальшої співпраці з роботодавцем: організація професійного навчання за індивідуальною формою, стажування безпосередньо на робочому місці тощо.