Футбольна дружина з Чопа виборола “бронзу” на чемпіонаті митної служби України з міні-футболу

У львівському спорткомплексі «ТВД» за участі дев’яти команд, які представляли Чернівецьку обласну, Виноградівську, Волинську, Рівненську, Чопську, Ужгородську, Хмельницьку та Ягодинську митниці, відбувся другий етап чемпіонату митної служби України з міні-футболу.

За його результатами чотири найкращі команди продовжать боротьбу у фіналі, який відбудеться у травні в місті Очакові. Також з найкращих футболістів буде сформовано команду з футзалу Держмитслужби України, яка візьме участь у Динаміаді-2010. Тож спортсмени мали гарний стимул, аби посісти найвищі місця та показати хорошу гру. Про це повідомив сьогодні, 20 квітня, власкорові ЗІКу начальник сектору зв’язків з громадськістю Львівської митниці Роман Макар.
З його слів, за результатами групових ігор у четвірку найкращих потрапили команди Львівської, Чернівецької, Чопської та Ягодинської митниць, які розіграли призові місця. Так, у боротьбі за третє місце зустрілись представники Чопської та Ягодинської митниць. З рахунком 2:1 перемогла команда з Чопа. З таким же рахунком у фіналі Львівська митниця здолала Чернівецьку. Відтак львівські митники вкотре підтвердили, що вони є головними претендентами на звання найкращих у Держмитслужбі, адже кілька років поспіль ставали призерами таких чемпіонатів. Окрім традиційних призів за І – ІІІ місця, нагороди одержали гравці в номінаціях: «Найкращий нападник», «Найкращий захисник», «Найкращий воротар», «За спортивне довголіття» тощо. Серед номінантів теж були львівські митники – «Найкращий захисник» Остап Маркевич та «Найкращий воротар» – Михайло Малькевич.
Роман Макар каже, що що футзал – традиційно популярний вид спорту серед митників. Щорічно Львівська митниця бере участь у різноманітних змаганнях з цього виду спорту обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів.

ZIK