У Львові ветерани Мукачівського БК “Імпульс” провели два спаринг-матчі з “одноклубниками”

Минулими вихідними у місті Лева відбулися дві товариські зустрічі між ветеранськими командами Львова та Мукачевого. Ветеранський баскетбольний мукачівський клуб “Імпульс” існує уже тринадцять років і має чималі традиції.  Не дивно, що саме від цього колективу надійшла ініціатива провести дружній спаринг у львівському Палаці спорту “Галичина”.
Новостворений (заснований лише 2010 року) баскетбольний клуб ветеранів Львова з неабияким захопленням сприйняв ідею своїх колег із Закарпаття. Про це свідчить хоча б те, що заявка місцевої команди сягала майже 20 чоловік! У першій зустрічі, що відбулася у суботу, перемогу здобули гості – 43:45, причому на останніх секундах господарі мало не перевели матч в овертайм, однак завершальний кидок львівських баскетболістів виявився неточним. Найрезультативнішими у складі господарів стали: Олександр Мансуров – 10 очок та Павло Гомонюк – 9. Серед гравців “Імпульсу” найбільше забили Степан Медвідь – 11 та Сергій Фельбаба – 10. Матч-реванш відбувся у неділю, коли ветерани Львова таки вирвали перемогу з рахунком 45:44 завдяки влучному триочковому Віталія Детюка за 4 секунди до фінальної сирени. До речі, саме тренер дублюючого складу “Політехніки-Галичини” став найрезультативнішим гравцем не тільки своєї команди, а й загалом зустрічі – 21 очко!
Звичайно, супершвидкостей глядачі у Палаці спорту “Галичина” так і не побачили, проте тактиці баскетболу досвідчених ветеранів можуть позаздрити сучасні виконавці. Щоправда, існує чимало проблем і у наших ветеранів. Так, наприклад, львівська команда наразі знаходиться на етапі формування й активно виступати немає фінансової можливості. Ветерани Львова уже подали заявку на участь у чемпіонаті України, що відбудеться наступного місяця у Криму, та, як втілити задумане у життя, залишається під великим знаком питання. Грошей на участь ще не знайдено…
prosport.lviv.ua