Закарпаття: Прикордонники застави “Паладь-Комарівці” затримали групу нелегалів із Молдови

На Закарпатті за допомогою переносного тепловізора затримано групу незаконних мігрантів, яка під покровом ночі намагалися перетнути українсько-словацький кордон.
Як повідомив начальник прес-служби – прес-секретар начальника Чопського прикордонного загону старший лейтенант Сергій Бровко, постом технічного спостереження відділу прикордонної служби “Паладь-Комарівці” на відстані 400 метрів від лінії державного кордону було помічено 4 невідомі особи, що рухалися в бік кордону. На вказаний напрям одразу висунулася група швидкого реагування, яка й затримала порушників.
Затриманими виявилися чотири громадяни Республіки Молдова,  чоловіки віком 20–24 роки, без документів, що засвідчують особу.
Як пізніше стало відомо, один із хлопців 4 роки тому вже затримувався прикордонниками Чопського прикордонного загону,  під час спроби порушення українсько-словацького державного кордону.  Цього разу порушник думав, що за допомогою карти, йому вдасця пройти  непоміченим крізь прикордонників.
Наразі затримані знаходяться в пункті тимчасового тримання Чопського прикордонного загону, до встановлення обставин правопорушення.