Іван Берец: “Керівництво держави в черговий раз продемонструвало своє антиукраїнське обличчя та зневагу до Конституції держави”

Так прокоментував голова Закарпатської обласної організації партії “Реформи і Порядок” Іван Берец укладені між Україною та Росією угоди щодо продовження базування в Криму Чорноморського флоту Росії.
За його словами, намагання у будь-який спосіб догодити Росії та українським олігархам неминуче призведе до зазіхань на територіальну цілісність держави з боку інших сусідів України. “Якщо Україна фактично віддає власну територію іншій державі, то чому б не спробувати від “українських проффесіоналів” отримати Румунії чи Угорщині ласі шматочки Буковини та Закарпаття?”, — зазначив Іван Берец.
“Домагаючись від Росії знизити вартість газу, керівництво країни аж ніяк не турбується про народ. Дана знижка на газ позначиться лише на надприбутках власників металургійних, машинобудівних та хімічних заводів. На звичайних українців зниження ціни на газ аж ніяк не позначиться. Більше того, знову стане актуальним твердження: “багаті ще більше збагатяться, а бідний стане ще біднішим”, — наголосив голова Закарпатської облорганізації ПРП.
“Нехтування Конституцією України, наступ на українську мову, здача національних інтересів,- своєрідний початок правління “проффесіоналів”, які заради власної вигоди готові продати найдорожче – власну державу. А тому нині як ніколи важливо, щоб всі українські справжні патріоти об’єднались і дали рішучий опір антидержавній владі і зініціювали початок процедури імпічменту такому гаранту Конституції, яким є Віктор Янукович”, — підкреслив голова Закарпатської обласної організації ПРП Іван Берец.
Прес-служба Закарпатської обласної організації ПРП