Сьогодні в Ужгородському національному університеті був суботник!

Як повідомили у прес-службі УжНУ, у четвер 22-го квітня за підтримки ректорату Ужгородського національного університету, Студентської ради та Профкому студентів УжНУ в рамках щорічної Всеукраїнської акції “Благоустрій України” відбувся суботник.
Участь у акції з благоустрою взяли студенти усіх 18 факультетів Ужгородського національного університету.

 Так студентами УжНУ було прибрано та упорядковано територію Студентської набережної, студентський сквер та прилеглі території гуртожитків УжНУ.
Як повідомила Ольга Гвоздяк, проректор з навчально-виховної роботи: “такі акції з благоустрою нашого міста проводяться студентами Ужгородського університету регулярно. Нещодавно, студенти географічного факультету висадили саджанці дерев біля головного корпусу університету. Викладачі та студенти вузу взяли участь в санітарній побілці дерев та впорядкуванні зеленої зони на Студентській набережній. Незабаром, наші вихованці до відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр. візьмуть участь у акції “Чистий обеліск”, де разом із викладачами візьмуть участь у прибирання могил загиблих воїнів у Другій світовій війні”.