Генеральний директор ЗАТ “Єврокар” Олексій Ягичев очолив рейтинг “ТОП-100. Кращі топ-менеджери України 2010 року”

Олексій Ягичев, генеральний директор ЗАТ “Єврокар”, офіційного виробника автомобілів марок Volkswagen Group, посів перше місце серед автомобільних виробників рейтингу “ТОП-100. Кращі топ-менеджери України 2010 року “, а також 24-е місце серед кращих топ-менеджерів України в загальному рейтингу.
Олексій Ягичев очолив ЗАТ “Єврокар” у вересні 2005 року, змінивши на цій посаді пана Боярина О.П. (В даний час Голова Правління ЗАТ “Атолл Холдинг”).
Генеральний директор заводу “Єврокар” Олексій Ягичев неодноразово ставав переможцем рейтингів і державних нагород. Серед останніх нагород пана Ягичева – Грамота і пам’ятний знак Міністерства Фінансів України з приводу входження ЗАТ “Єврокар” в першу 10-ку підприємств з найвищими показниками приросту відрахувань до державного бюджету та 1-е місце в рейтингу “Гвардія. Рейтинг керівників “розділу” Автомобілебудування “(2009 рік); Почесна грамота Кабінету Міністрів України” За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку вітчизняного машинобудування, багаторічну ревну працю і високий професіоналізм “(2008 рік).
ЗАТ “Єврокар” є однією з найбільш високотехнологічних та інноваційних виробничих майданчиків України. Підприємство не раз було відзначено нагородами державних органів, однією з останніх є Нагорода Міністерства охорони навколишнього природного середовища України “За впровадження сучасних екологічно безпечних технологій” за підсумками 2009 року.
Відповідність ЗАТ “Єврокар” найвищим вимогам (стандарти Volkswagen Group, ISO 9001, OHSAS 18001) дозволяють реалізовувати принципи політики підприємства, спрямовані на виняткову увагу до якості продукту, забезпечення високих стандартів охорони здоров’я та безпеки праці, а також відкритий підхід і турботу про клієнтів та громадськості.
До кінця 2010 року “Єврокар” планує провести запуск зварювального і фарбувального виробництв, що дозволить підприємству вийти на повномасштабну промислову збірку автомобілів (CKD) відповідно до найвищих європейських стандартів, що застосовуються на заводах Volkswagen Group. Також зараз відбувається підготовка MKD-виробництва моделі Skoda Octavia A5, початок виробництва якої заплановано на осінь 2010 року. За час діяльності (2002 – 2009 рр..) ЗАТ “Єврокар” випустило понад 100 тисяч автомобілів.

Довідка:

ЗАТ “Єврокар” є офіційним виробником автомобілів марок VW Group в Україні. Технічний пуск підприємства відбувся 19 грудня 2001 року. ЗАТ “Єврокар” входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних гравців на українському автомобільному ринку. Протягом 8 років з 2002 по 2009 рр.. Атолл Холдинг знаходиться в першій 3-ці лідерів рейтингу українського автомобільного ринку.
Рейтинг “ТОП -100. Кращі топ-менеджери України “- спеціальний дослідницький проект” ІнвестГазети “за 10 років свого існування набув статусу високого інструменту оцінки, як підсумків роботи компаній, так і репутації їхніх керівників. “ТОП -100. Кращі топ-менеджери України “свідчить про визнання громадськістю успіхів і досягнень керівників великих компаній.
eurocar.com.ua