В Ужгороді пройшов півфінальний тур Закарпатської ліги КВН

Чотири гри півфінального туру Закарпатської ліги КВН пройшли в залі ужгородського Падіюну 19-22 квітня. В трьох іграх визначались фіналісти Чемпіонату цього сезону, четверта гра була кубковою.
В першій грі на сцену вийшли «От фонаря» (ІТФ УжНУ), «Об’єднана команда Прикарпатського краю» («Батяри» – збірна Івано-Франківська) та «Foofick». Починаючи з розминки лідерство в грі захопили гості з Івано-Франківська і не відпустили до кінця гри. Другими фінішували хлопці з «Фуфіка», треті – інженери.
В другій грі зустрічались команди «Молодости нашей», «Вхід у змінному взутті» (ужгородська гімназія) та «Наслідки політехніки» зі Львова. В цій грі гості також мали успіх, але не одноосібно. Перемогу львів’янам довелось поділити з командою «Молодости нашей».
В третій грі виясняли стосунки «Не пара», «Хватіло нє фантазії» (МДУ) та «Центр». В цій грі переможця виявив відеоконкурс. З чудовою пародією на серіал «Леся плюс Рома» перемогу в грі здобула команда «Не пара».
В четвертій грі туру за право вийти в фінал Кубку змагались одразу 8 команд. Кращими за інших журі назвало команду «Безумная молодежь» з Мукачева та дівочий колектив «Понаїхали». Вони і зіграють в фіналі Кубку разом з командами, що не пройшли у фінал Чемпіонату.
Фінали Чемпіонату та Кубку Закарпатської ліги КВН відбудуться у вересні.
Сергій Денисенко, Керівник Закарпатської ліги КВН